Drunkard timer & testspambot

Geplaatst op: 02-10-2013

Het in 2005 geproduceerde Guild wars 1 heeft er eind augustus 2012 een broertje bijgekregen. Het langverwachte Guild wars 2 kwam toen uit. De opvolger van de eerste versie zit bomvol met nieuwe functiemogelijkheden. Zo kunnen de characters zwemmen, voorwerpen ontwijken en springen.

Alcohol maakt je dronken

Bij de nieuwe versie van Guild wars is het mogelijk een drunkard timer te gebruiken. Dit is een titel die gebaseerd wordt op de hoeveelheid alcohol die je character consumeert. Je drunkard level kun je verhogen door verschillende alcoholische dranken te nuttigen. Net zoals in het echte leven, wordt het zicht van je personage onscherp en zijn ze niet altijd in staat goede handelingen te verrichten. De enige manier om te genezen van je dronken bui, is gewoon het wachten tot het is uitgewerkt. Wanneer je geruime tijd dronken bent, krijg je de titel drunkard.

Aangenamer spelen

Ook is er een testspambot ingebouwd. Deze screent je omgeving op spam binnen het spel. Zodra er iets opvallends wordt opgemerkt, wordt dit gemeld en ben je hiervoor gewaarschuwd. De nieuwe versie zit vol vernieuwingen welke het spelen van het spel aangenamer maken en jouw als speler meer mogelijkheden geven.